Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

17. 11. 2018. 18:15 >> 17:51
7

KRSTAJIĆ PORUČIO

Moraš da dokrajčiš protivnika

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da je njegova ekipa trebalo da "dokrajči" Crnu Goru u prvom poluvremenu i da mu je žao što se to nije desilo, ali da ne zamjera Aleksandru Mitroviću zbog promašenog penala.

"Igrao sam fudbal i pokušavao sam uvijek da budem maksimalno ozbiljan zbog toga što je 2:0 najgori rezultat. Ne mogu da zamjerim Mitru, on je mnogo toga uradio za Srbiju, jedan je od najboljih igrača trenutno. Kada imaš rezultat, bez obzira na to što je bratska Crna Gora, moraš da pokušaš da dokrajčiš protivnika. Žao mi je što se to nije desilo jer smo zaslužili da na poluvremenu vodimo 5:0 i da odmorimo neke igrače. A, doveli smo u problem naše prvo mjesto koje zasluženo držimo", rekao je Krstajić novinarima poslije utakmice.

Srbija je u Beogradu pobijedila Crnu Goru sa 2:1 u pretposlednjem kolu i na korak je od plasmana u Ligu B.

Krstajićev tim je bio ubjedljiv, vodio je 2:0, penal koji je Mitrović nonšalantno šutirao, a potom i nekoliko prilika da uveća prednost, koje nijesu iskorišćene. Crna Gora je u drugom dijelu smanjila zaostatak i imala prilike i da izjednači.

"Zasluženo smo pobijedili, to moram da kažem. Pogotovo prvo poluvrijeme, vodili smo 2:0, promašili penal i nekoliko izglednih prilika koje je trebalo da iskoristimo i završimo utakmicu. Takav je fudbal, ako se malo opustite kao što se desilo poslije penala. Drugo smo ušli ozbiljno, imali šanse gdje smo mogli da riješimo, desilo se da primimo gol i imali smo momente panike i nesigurnosti u igri. Mogu da shvatim te stvari jer je ovo mlada ekipa i prvi put igra zajedno. Sasvim je normalno da dođe do pada u igri i to mogu da razumijem. Najbitnije je da su igrači to razumjeli, šta je problem i da jednostavno ispravljamo te stvari u narednom periodu jer se utakmica igra 90 minuta, a ne poluvrijeme", kazao je Krstajić.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније