Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 11. 2018. 18:55 >> 20:58
27

"POKLONILI SRBIJI PRVO POLUVRIJEME"

Jovović: Oštećeni smo i to nije prvi put

Vezista Crne Gore Vladimir Jovović rekao je da je naš tim oštećen za gol u meču sa Srbijom.

Stefan Mugoša je u 60. minutu pogodio nakon centaršuta Jankovića, ali je pomoćni arbitar podigao zastavicu...

“Oštećeni smo. Gol koji nije priznat Mugoši bio je regularan. To se ne dešava nama prvi put. Ušli smo solidno u meč, imali dvije šanse, a onda smo primili dva laka i brza gola, koji su sve promijenili. I protivnik se, naravno, pita, a Srbija je veoma jak rival. Dogovorili smo se na poluvremenu da izađemo agresivnije, da pokažemo šta znamo. To smo i uradili. Mogli smo i do 2:2, imali smo šanse, vjerovali smo do kraja”, zaključio je Jovović.

Marko Vešović je kazao da je naša selekcija Srbiji "poklonila" prvo poluvrijeme.

"Govorili smo da ne smijemo da im poklonimo ništa, ali očito je problem u našim glavama. Kada smo vidjeli da možemo da igramo sa njima, pokazali smo mnogo više. Dali smo gol, tačnije dva, ali je jedan neopravdano poništen. Možemo da žalimo, ali nijesmo bili pravi svih 90 minuta", kazao je Vešović.

Fudbaler reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović rekao je danas da je njegova ekipa propustila nekoliko prilika u utakmici protiv Crne Gore u Ligi nacija, ali da je ipak ostvaren dobar rezultat.

"Dobro smo igrali u prvom poluvremenu, ali u drugom smo bili loši. Uspjeli smo da izdržimo posljednjih deset minuta i osvojimo lijepa tri boda. Mislim da smo mogli da damo još neki gol u prvom dijelu igre. Oni su rizikovali i dali gol u nastavku, imali su još neke šanse, ali na kraju se dobro završilo po nas", rekao je Mitrović novinarima poslije meča i prokomentarisao promašeni penal:

"Nijesam planirao da onako šutiram, htio sam da šutiram u suprotnu stranu, ali vidio sam kako se bacio, pa sam promijenio odluku. Nijesam htio ovako, ne znam šta mi se desilo, čim sam šutnuo znao sam da neće ući, ali neću više ovo pokušavati", kazao je Mitrović.

Пратите нас на

Коментари27

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније