Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 11. 2018. 19:27 >> 19:03
4

MUGOŠA OCIJENIO

Bili smo hrabri u drugom dijelu, mogli smo do remija

Napadač crnogorske reprezentacije Stefan Mugoša rekao je da su “sokolovi” u drugom dijelu odigrali hrabro i da su uz malo sreće mogli do remija na "Marakani"

“Prvo poluvrijeme nije bilo kako treba, u drugom smo postigli gol, možda i dva, jer nije bio ofsajd. Ali, moramo da se okrenemo Rumuniji, daćemo sve da pobjedom završimo ovaj ciklus. Dođe trenutak kada vas protivnik stisne i ne da vam mnogo opcija. Tako se odvijala utakmica. Srećom, ostalo je 2:0 do poluvremena, Srbija je promašila penal… Kasnije smo izašli da odigramo hrabro i smanjili. Sreća nas nije pogledala, mogli smo i do izjednačenja”, kazao je strijelac gola u Beogradu.

Uprkos porazu, predsjednik Fudbalskog saveza Dejan Savićević dao je podršku ekipi i selektoru Tumbakoviću.

“Znači nam podrška. Ipak smo igrali bez šest veoma bitnih igrača, znali smo da neće biti lako protiv ekipe kakva je Srbija. Pokazali da možemo da se nosimo i sa takvim reprezentacijama, drugo poluvrijeme treba da bude model. Ostaje žal što u 180 minuta protiv Srbije nijesmo pokazali više, ali definitivno smo svi dali maksimum”, rekao je Mugoša.

Crnoj Gori slijedi meč istine sa Rumunijom. Crnoj Gori treba pobjeda za opstanak u Ligi C, a u određenim kombinacijama, trijumf bi mogao da donese i plasman u plej-of.

“Pozivam navijače da nam pomognu i protiv Rumunije, da budu 12. igrač kao u svakom meču do sada. Naravno, hvala im i na podršci u Beogradu. Nadam se da ćemo odigrati kvalitetan meč protiv Rumunije i upisati tri boda. Nema pritiska zbog eventualnog ispadanja u niži rang, znamo da imamo kvalitet. Nosimo se s tim najbolje što možemo”, zaključio je Mugoša.

Crna Gora i Rumunija igraju u utorak od 20.45 na stadionu pod Goricom.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније