Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ Objavio: O.Z. ]

19. 11. 2018. 13:35   >>  14:23 9

TUMBAKOVIĆU CILJ POBJEDA

Svjesni značaja duela sa Rumunijom

Cilj fudbalskoj reprezentaciji Crne Gore je pobjeda protiv Rumunije, ali i način na koji će pokušati da do nje dođe, kazao je crnogorski selektor Ljubiša Tumbaković.

Crna Gora i Rumunija odigraće sjutra u Podgorici utakmicu posljednjeg kola Lige nacija.

Tumbaković je kazao da su igrači svjesni značaja utakmice, navodeći da je primarni zadatak da se ekipa bori i da bude spremna da ostvari rezultat koji želi.

"Želimo da odigramo dobru utakmicu, da se borimo. To je naš primarni zadatak. Da se suprotstavimo Rumuniji i da nađemo neku satisfakciju za nešto što smo propustili protiv Srbije", kazao je Tumbaković na konferenciji za novinare.

Tumbaković je kazao je da svaka utakmica ima psihološko opterećenje i svoj cilj.

"Došli smo u situaciju da sjutrašnja ima status odlučujuće, ali to je normalno u sportu. Samo je pitanje kako ćemo da se snađemo. Mi ćemo se truditi da držimo koncentraciju, što nijesmo imali u određenom dijelu meča u Beogradu", rekao je Tumbaković.

On je kazao da će crnogorska selekcija pokušati da na na osnovu kvaliteta svog tima opredijeli način igre koji najbolje odgovara.

On je kazao da nije zadovoljan onim što je crnogorska reprezentacija uradila u prethodne tri godine.

"Razloga ima i u spoljnjim faktorima - povredama, odsustvu važnih igrača... Zbog toga je važno da sjutra odgovorimo rezultatskom izazovu i da na terenu ostavimo dobar utisak", kazao je Tumbaković.

Defanzivac Adam Marušić kazao je da respektuje Rumuniju i da zna o kakvoj se ekipi radi.

"Analizirali smo ih, spremili se dobro. Oni su dobra ekipa. Od početka moramo da uđemo jako, maksimalno koncentrisani, svih 90 minuta", kazao je Marušić.

On je pozvao navijače da dođu u što većem broju i pomognu im da ostvare željeni rezultat.

Duel na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati i 45 minuta.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније