Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

24. 11. 2018. 09:35 >> 09:18

U BUDUĆNOSTI

Barsa planira da meč domaćeg prvenstva odigra u Kini

Fudbaleri Barselone bi u budućnosti mogli da odigraju neki meč domaćeg prvenstva u Kini.

Direktor Barselone Oskar Grau ostavio je otvorenom mogućnost da njegov tim zaigra u Kini, ne ove sezone, ali možda narednih.

Barseloni je već bilo u planu da odigra jedan meč van Španije, početkom 2019. sa Đironom u Majamiju, ali od toga izgleda neće biti ništa.

"To nikada ranije nije viđeno u Španiji, ali mi razmišljamo globalno, gledamo na nova tržišta, nove teritorije. Nama ne bi problem bio vremenska zona, jer je to samo stvar navike. Igranje u Majamiju? Mislim da će to ove sezone biti teško izvodljivo. Ako nam se ukaže prilika da odigram meč u SAD, što ne bismo i u Kini?", rekao je Grau za "South Morning China Post". 

Grau navodi da podržava projekat, ali da sve mora da bude urađeno "u harmoniji". 

"To je samo jedan meč od ukupno 380. Ipak, moramo sve da uradimo u harmoniji jer je to novitet za sve. Svi vlasnici moraju da se slože sa ovim predlogom", jasan je Grau.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније