Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

24. 11. 2018. 11:49 >> 11:25

UEFA NA STRANI REALA

"U slučaju Ramos sve je čisto"

UEFA je demantovala da je Serhio Ramos bio dopingovan u finalu Lige šampiona početkom juna 2017. protiv Juventusa.

Magazin "Špigl" je objavio navode iz "Fudbal liksa" kako je Ramosu pronađen deksometazon, lijek koji se može koristiti samo ako se ranije upozna sa tim UEFA, ali iz Niona tvrde da je sve u redu.

Real je još u petak u večernjim satima demantovao navode naglasivši u svom saopštenju kako njihov kapiten "nikada nije kršio antidoping pravila".

Oglasila se i UEFA koja je odbacila sve navode i tvrdi kako u slučaju Ramosa nije bilo elemenata za podizanje tužbe. 

"UEFA kategorički odbacuje neosnovane optužbe koje se tiču pozitivnog rezultata na doping Serhija Ramosa. Sporna kontrola UEFA obavljena je uz punu saglasnost sa pravilima Svjetske antidoping agencije (WADA). UEFA informiše i WADA i FIFA o svim slučajevima vezanim za doping kontrole i njihove rezultate, kao i što nalažu pravila o detaljnim informacijama i izvještajima tokom istrage. Takođe, UEFA i WADA imaju pravo žalbe Sportskoj arbitraži na sve odluke koja UEFA donese. Međutim, UEFA i WADA u slučaju Serhija Ramosa nijesu podnijeli nikakvu žalbu. WADA je potvrdila kako je UEFA kontrolu izvršila po svim pravilima", stoji u saopštenju UEFA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније