Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 11. 2018. 23:05 >> 22:40

REMI SA ATLETIKOM

Barselona se izvukla u Madridu

Fudbaleri Atletiko Madrida odigrali su večeras 1:1 sa Barselonom u 13. kolu španske Primere.

U meču u kojem nije bilo puno prilika, poveo je Atletiko u 77. minutu. Nakon kornera Grizmana, Dijego Košta je glavom savladao Ter Štegena za 1:0 i veliko slavlje domaćih.

Ipak, u posljednjem minutu utakmice Mesi je uposlio rezervistu Dembelea u kaznenom prostoru rivala, a Francuz uz malo sreće savladao Oblaka za 1:1.

Naš Stefan Savić je odigrao svih 90 minuta za "kolčonerose". Nakon remija, Barselona ostaje prva na tabeli sa 25 bodova, a Atletiko drugi sa bodom manje.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније