Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

26. 11. 2018. 23:21 >> 22:56

"ZAČARANI KRUG"

Inijesta priznao da se borio s depresijom

Španski fudbaler Andres Inijesta je u razgovoru za španske medije priznao da se 2009. godine borio s velikom depresijom.

"Sve je nekako počelo 2009. godine, kada sam s Barselonom osvojio trostruku titulu. Postigao sam gol protiv Čelsija u polufinalu Lige šampiona, osvojili smo tri velika trofeja te godine i bilo je stvarno nevjerovatno. Ali, tokom ljeta sam se osjećao jako loše, počeo sam da razmišljam o svemu i nijesam znao zbog čega mi se to dešava. Bio sam kao u nekom začaranom krugu, a mislim da je na to uticala i smrt igrača Espanjola Daniela Harkea. Pozvao sam doktora i kazao mu da mi treba pomoć", kazao je Inijesta.

Dodao je da je, iako je tada osvajao trofeje s Barsom, s nestrpljenjem čekao noć kako bi popio pilulu.

"Kada si u depresiji, nemaš ništa, ne osjećaš ništa i prelaziš u svijet iluzije. U depresiji ti nisi ti, postaješ ranjiv i, jednostavno, teško ti je da kontrolišeš život. Osvajao sam trofeje s Barselonom, a samo sam čekao noć kako bih popio pilulu i odmorio se", rekao je Inijesta.

Iniesta je u dresu Barselone odigrao 442 utakmice, a postigao 35 golova. Na kraju prošle sezone, odlučio je da napusti Barsu i otići u Japan gdje igra za Visel Kobe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније