Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 08. 2013. 19:23 >> 21:44
3

GENERALNA PROBA

Remi "hrabrih sokola" u Žodinu

Crna Gora je remizirala u Žodinu sa Bjelorusijom 1:1, u prijateljskom meču, koji je poslužio kao generalna proba pred odlučujuće bitke u kvalifikacijama, a prevashodno za meč sa Poljskom 6. septembra.

Naša selekcija je u 9. minutu imala izvanrednu šansu - Jovetić je primio jednu dugu loptu, potom majstorski, petom proigrao Vučinića, koji šutira iskosa sa desne strane sa šest, sedam metara u suprotni ugao i pogađa stativu.

Kazna je stigla šest minuta kasnije kada je Kornilenko iz penala (debitant Simić igrao rukom u svom šesnaestercu) pogodio mrežu Božovića, što je i rezultat poluvremena.

Bjelorusija je bila bolja na startu nastavka. Crna Gora je tek nakon 10 minuta krenula da igra, Vučinić je bio najraspoloženiji, ali izjednačenje nije stizalo. Domaći su potom dva puta zaprijetili, ali je gol pao na drugoj strani.

Vučinić je krunisao dobru partiju i nakon asistencije Boškovića izjednačio na 1:1, igrao se 62. minut.

Do kraja nije bilo većih uzbuđenja, pa se samim tim rezultat nije mijenjao.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније