Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

28. 11. 2018. 12:58   >>  12:38

NOVI REKORD

Ronaldo prvi ostvario 100 pobjeda u Ligi šampiona

Fudbaleri Juventusa sinoć su rezultatom 1:0 upisali vrijednu pobjedu u Ligi šampiona protiv Valensije, a Kristijano Ronaldo oborio još jedan rekord najjačeg klupskog takmičenja u Evropi.

Sjajni Portugalac je sinoć u Torinu postao prvi fudbaler koji je ostvario 100 pobjeda u Ligi šampiona.

Juventus je zahvaljujući trijumfu oborio klupski rekord, a to je da su se po prvi put u istoriji peti put za redom plasirali u osminu finala Lige šampiona.

Ronaldo je u dosadašnjoj karijeri čak pet puta osvajao trofej Lige šampiona, jednom s Mančester junajtedom i četiri puta s Real Madridom iz kojeg je ljetos stigao u Juventus.

Sjajni 33-godišnji Portugalac ove sezone igra odlično u dresu "stare dame" za koju je odigrao 17 takmičarskih utakmica i postigao deset golova.

Nakon pet odigranih kola u grupi H Lige šampiona, Juventus je prvi s 12 bodova, dva više od drugoplasiranog Juanajteda.

Valensija je treća s pet, a Jang Bojs posljednji s bodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније