Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

30. 11. 2018. 17:36   >>  17:10

NEOPHODNA ZA PROLAZ

Poketino vjeruje u pobjedu protiv Barselone

Trener Totenhema Maurisio Poketino rekao je da vjeruje da njegova ekipa može da pobijedi Barselonu u posljednjoj utakmici grupne faze Lige šampiona.

Poslije dva poraza na početku takmičenja, Totenhem je vezao dvije pobjede, od kojih jednu sinoć, golom Kristijana Eriksena, protiv Intera.

Londonski klub zauzima drugo mjesto na tabeli sa sedam bodova, koliko ima i trećeplasirani Inter. Barselona je prva sa 13 bodova, a PSV ima jedan bod.

Za prolaz u osminu finala Totenhemu je potrebna pobjeda nad Barselonom u Španiji, ali i da se poklopi rezultat iz druge utakmice u grupi.

"U fudbalu je sve moguće. Poštujemo Barselonu, to je jedna od najboljih evropskih ekipa. Biće teško, ali moramo da vjerujemo da možemo da pobjedimo. Moramo da prikažemo najbolju igru, da budemo svježi i da nas zaobiđu povrede", rekao je Poketino, prenijeli su britanski mediji.

On je rekao i da očekuje da će Barselona biti u najjačem sastavu, uprkos tome što se već plasirala u osminu finala.

"Ne znam kako će se oni pripremiti za utakmicu, mi moramo da se spremimo najbolje što možemo. Niko ti neće ništa pokloniti u Ligi šampiona, biće takmičarska utakmica", dodao je Poketino.

Utakmice posljednjeg kola grupne faze Lige šampiona igraju se 11. i 12. decembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније