Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 08. 2013. 20:18 >> 20:18

UEFA ODLUČILA

PAOK mijenja Metalist u kvalifikacijama za LŠ

Grčki PAOK zamijeniće u baražu za Ligu šampiona ukrajinski Metalist, odlučila je Evropska fudbalska unija (UEFA). UEFA je izbacila Metalist zbog namještanja utakmica domaćeg prvenstva 2008. godine, a ukrajinski klub je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisao upravo PAOK.

Grci će se u baražu sastati s nemačkim Šalkeom. Metalist ima pravo da se žali Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani, a potpredsjednik Konstantin Pivovarov najavio je da će ukrajinski klub zatražiti zamrzavanje sankcija dok traje proces.

“Žao nam je što je primenjena takva sankcija, mi se ne slažemo s tim. Metalist je u poštenoj borbi izborio učešće u Ligi šampiona ove sezone. želim da uvjerim navijače da ćemo se boriti za pravdu“,  istakao je Pivovarov.

Zbog vanrednih okolnosti predsjednik UEFA Mišel Platini je sazvao hitan sastanak na kojem je odlučeno da PAOK igra baraž. Tim iz Soluna je posle eliminacije trebao da igra u plej-ofu za Ligu Evrope, tako da će njihov protivnik Makabi Tel Aviv igrati direktno u grupnoj fazi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније