Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavila: M.M ]

02. 12. 2018. 13:00 >> 12:49
30

KVALIFIKACIJE ZA EP

CG sa Engleskom, Kosovom, Češkom i Bugarskom

Fudbalska reprezentacija Crne Gore igraće protiv protiv Engleske, Češke, Bugarske, Kosovo u grupi A u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020. godine, odlučeno je danas žrijebom u Dablinu.

 

U grupi B igraće Portugal, Ukrajina, Srbija, Litvanija, Luksemburg.

Rivali u grupa C biće Holandija, Njemačka, Sjeverna Irska, Estonija, Bjelorusija, a u grupi D Švajcarska, Danska, Republika Irska, Gruzija, Gibraltar.

U Grupa E igraće Hrvatska, Vels, Slovačka, Mađarska, Azerbejdžan, a u grupi grupa F Španija, Švedska, Norveška, Rumunija, Farska ostrva i Malta.

U Grupa G igraće Poljska, Austrija, Izrael, Slovenija, Makedonija i Latvija.

Rivali u grupa H biće Francuska, Island, Turska, Albanija, Moldavija i Andora a u grupi grupa I Belgija, Rusija, Škotska, Kipar, Kazahstan i San Marino.

U Grupa J igraće Italija, Bosna i Hercegovina, Finska, Grčka, Jermenija, Lihtenštajn.

Пратите нас на

Коментари30

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније