Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: I. P. ]

04. 12. 2018. 08:47 >> 08:25
1

MODRIĆ POD UTISKOM

"Zlatna lopta" pokazuje koliko se cijeni uspjeh na SP

Luka Modrić rekao je poslije osvajanja "Zlatne lopte" da je ispunjen emocijama, srećom i ponosom zbog svega što je postigao 2018. sa klubom i reprezentacijom.

Modrić je nakon nagrada UEFA i FIFA za igrača godine i titule najboljeg igrača Svjetskog prvenstva, dobio i prestižnu "Zlatnu loptu" magazina "Frans fudbal".

"Osjećaj je zaista fenomenalan. Teško je opisati i naći prave riječi da opišem trenutno stanje. Možda izgledam dosta miran i staložen, ali unutra u meni su nevjerovatne emocije, sreća i ponos zbog svega što sam postigao ove godine s klubom i reprezentacijom. Ova nagrada je zasluga svih njih. Samim tim što sam osvojio 'Zlatnu loptu' pokazuje koliko ljudi cijene naš uspjeh na Svjetskom prvenstvu. Naravno tu dolaze igre za Real Madrid, ali sigurno je da su igre na SP i uspjeh koji smo tamo ostvarili bio jedan dodatni okidač za ljude da glasaju za mene", rekao je Modrić. 

Modrić je okončao desetogodišnju dominaciju Kristijana Ronalda i Lionela Mesija koji su od 2008. jedini osvajali "Zlatnu loptu". 

"Teško mi je uopšte izraziti osjećanja. Ovo je više od dječačkog sna. Hvala svima koji su mi pomogli da dođem do ovog trenutka, trenerima u Realu, selektoru Daliću. Hvala svim mojim saigračima, Real Madridu i hrvatskoj reprezentaciji. Zahvaljujem se i svojoj porodici koja je bila uz mene. Još uvijek ne mogu da se naviknem na ovaj događaj i da shvatim da sam na ovom mjestu. Naporan rad, vjera u sebe, odlučnost u teškim trenucima su ključ da biste postigli nešto veliko. Ništa ne dolazi lagano, ali kad se prilika ukaže, morate biti spremni", zaključio je najbolji fudbaler svijeta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније