Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

05. 12. 2018. 19:33 >> 19:18
4

1. CFL

Remi pod Goricom, slavili Zeta, Titograd i Grbalj

Fudbaleri Zete, OFK Titograda i Grblja ostvarili su pobjede, dok su Budućnost i Sutjeska remizirali u utakmicama 18. kola Telekom Prve crnogorske lige.

Fudbaleri Budućnosti i Sutjeske igrali su večeras u Podgorici neriješeno 1;1, u posljednjem meču kola.

Zvanični šampion poveo je golom Marka Ćetkovića u 43. minutu. Izjednačio je i postavio konačan rezultat Miloš Mijić u 62. minutu.

Budućnost je šest kola bez pobjede.

Pobjede u ovom kolu, ranije danas, ostvarili su fudbaleri Zete, OFK Titograda i Grblja.

Zeta je u Golubovcima savladala Lovćen 3:0 i upisala osmu pobjedu ove sezone.

Ekipa iz Golubovaca protiv Lovćena nastavila je seriju od 13 uzastopnih prvenstvenih utakmica bez poraza.

Do pobjede došla je golovima Gorana Milojka u 36, Ivana Vukčevića u 49. i Danila Pešukića u 69. minutu.

OFK Titograd je u podgoričkom naselju Stari aerodrom pobijedila je Petrovac 3:0, a do šeste pobjede vodili su ga Zoran Petrović u 8.
i Vojin Pavlović u 70. i 90. minutu.

Pobjedu pred svojim navijačima ostvario je i Grbalj, koji je u Radanovićima slavio protiv Mornara 2:0.

Grbalj je do trijumfa, petog ove sezone, došao golovima Petra Vukčevića u 14. iz jedanaesterca i Vladana Kordića u drugom minutu sudijske nadoknade.

Pobjednika nije bilo u duelu Iskre i Rudara, koji su u Danilovgradu igrali 1:1.

Brazilac Patrik Felipe Justino Alveš doveo je pljevaljski tim u vođstvo u 37. minutu. Izjednačio je i postavio konačan rezultat Goran Burzanović u 66. minutu.

Sutjeska je, nakon 18. kola, vodeća na tabeli sa 33 boda i dva više od drugoplasirane Zete. OFK Titograd je treći sa 29, na četvrtom mjestu je Budućnost sa 28, dok bod manje ima Petrovac.

U narednom kolu, posljednjem u jesenjem dijelu šampionata, u subotu rivali će biti: Iskra – Budućnost, OFK Titograd – Rudar, Zeta – Petrovac, Grbalj – Lovćen i Sutjeska – Mornar.

TROFEJ RADIJA CG: Milošević i dalje prvi

Fudbaler Iskre, Stefan Milošević sa devet golova vodeći je na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Napadač Zete, Nikola Krstović, Božo Marković iz Sutjeske i Goran Vujović iz Lovćena postigli su po pet, a po gol manje Aldin Adžović iz Zete, Igor Ivanović iz Budućnosti, igrači Sutjeske Stefan Lončar i Luka Merdović, napadač Petrovca, Aleksandar Vujačić i Vojin Pavlović iz OFK Titograda.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u naredne četiri golgeteri Sutjeske Goran Vujović i Igor Ivanović i igrači Mladosti, Marko Šćepanović i Zoran Petrović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније