Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

13. 12. 2018. 18:55 >> 18:29

TVORAC VELIKOG JUVEA

Marota preuzeo funkciju u Interu

Bivši direktor Juventusa Đuzepe Marota postavljen je danas na mjesto izvršnog direktora u oblasti sporta fudbalskog kluba Inter.

Marota je poruku o novom poslu objavio u video poruci na Tviteru, nedugo pošto je upravni odbor donio odluku o njegovom imenovanju.

Marota je prethodnih godina donosio dobre odluke na tržištu igrača i bio je jedan od najuspješnijih funkcionera Juventusa, sa kojim je osvojio sedam uzastopnih titula. On je u torinski klub došao 2010. godine iz Sampdorije.

Juvenuts je krajem oktobra raskinuo ugovor sa Marotom, koji je do tada bio izvršni direktor i generalni direktor kluba.

Inter nije osvojio trofej od 2011. godine, kada je trijumfovao u Kupu. To je bilo godinu dana od osvajanje istorijske "triple krune" - Lige šampiona, Serije A i Kupa Italije.

"Od danas biću dio velikog Intera. Veoma sa ponosan, a obavljaću važnu ulogu izvršnog direktora u oblasti sporta. To će biti važno poglavlje u mojoj karijeri, imaću veliku odgovornost, ali to me ne plaši. Ovo je početak novog poglavlja i mora biti obilježeno uspjehom", rekao je Marota.

Inter je u utorak eliminisan iz Lige šampiona, nakon što je odigrao neriješeno sa PSV Ajndhovenom (1:1) i završio na trećem mjestu na tabeli. Inter će na proleće igrati u Ligi Evropa.

U prvenstvu Italije, Inter je treći na tabeli, ali zaostaje 14 bodova za vodećim Juventusom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније