Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

13. 12. 2018. 21:11 >> 20:56

ČELSI IZVUKAO BOD

Viljareal bolji od Spartaka, Ajntraht šest od šest, ispao Bešiktaš

U nokaut fazu Lige Evrope prošli su Viljareal, Rapid, Genk, Malme, Sevilja, Ren i BATE Borisov.

U grupi G, Rapid iz Beča je savladao Rendžers sa 1:0, dok je u istoj grupi Viljarreal bio bolji od Spartak Moskve rezultatom 2:0. U šesnaestinu finala su se plasirali Viljarreal i Rapid.

U grupi H, Frankfurt je savladao Lacio u gostima 2:1, ali su oba tima prošla dalje. Njemački tim je upisao i šestu pobjedu.

U okviru grupe I, Bešiktaš je u Istanbulu poražen od Malmea sa 1:0 i ispao, dok je u drugom meču ove grupe Genk pobijedio Sarpsborg  rezultatom 4:0. Dalje su prošli Genk i Malme.

U grupi J, Sevilja je pred domaćin navijačima savladala Krasnodar rezultatom 3:0, ali meč nije imao značaj, pošto oba tima idu dalje.

U grupi K, Dinamo Kijev je izgubio od Jabloneca 1:0, u drugom meču ove grupe Ren je slavio protiv Astane sa 2:0. U šesnaestinu finala su prošli Dinamo i Ren.

U okviru grupe L, MOL Vidi je igrao neriješeno 2:2 protiv Čelsija, dok je PAOK poražen od BATE-a sa 3:1. Tim iz Bjelorusije je tom pobjedom obezbijedio plasman u šesnaestinu finala, gdje se ranije plasirao Čelsi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније