Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 12. 2018. 23:25   >>  22:59 2

LIGA EVROPE

Olimpijakos eliminisao Milan, Seltik se provukao

Milan je eliminisan iz Lige Evrope, pošto je poražen od Olimpijakosa u Pireju sa 3:1. "Roso-neri" su imali isti broj bodova kao večerašnji rival, kojeg si identičnim rezultataom dobili u Milanu, ali su ispali zbog slabije gol razlike!

Svi golovi u Pireju pali su u nastavku. Sise pa autogol Zapate donijeli su veliku prednost Olimpijakosu.

Zapata se , međutim, iskupio i vratio neizvjesnost (2:1), da bi u u 81. minutu Fortunis sa "bijele tačke" ovjerio pobjedu grčkog tima 3:1.

Ispao je i Lajpcig, uprkos tome što je Salcburg slavio u Glazgovu protiv Seltika.

"Kelti" su prošli zahvaljujući Rozenborgu, koji je u finišu stigao do boda upravo u Lajpcigu.

U nokaut fazu prošli su: Leverkuzen, Cirih, Salcburg, Seltik, Dinamo Zagreb, Fenerbahče, Betis, Olimpijakos, Zenit, Slavija, Arsenal, Sporting.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније