Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

15. 12. 2018. 21:01 >> 20:42

NOVO BLIJEDO IZDANJE

Kurtoa spasio Real, novi minimalac "kralja"

Fudbaleri Real Madrida pobijedili su večeras na svom terenu Rajo Valjekano sa 1:0 u 16. kolu španske Primere.

"Kraljevski klub" slavio je golom Karima Benzeme u 11. minutu.

Razočaravajuću utakmicu odigrali su izabranici Santjaga Solarija, bez mnogo želje, truda i kvaliteta. Bolji od ostalih bili su Dani Karvahal, Markos Ljorente i Vaskes, tako da se utisak poslije katastrofalnog poraza od CSKA u Ligi šampiona sa 3:0 nije mnogo popravio.

Sijenka na utakmici je povreda skočnog zgloba Benzeme, tako da će na klupsko Svjetsko prvenstvo u Abu Dabiju Madriđani otići značajno oslabljeni ako se ispostavi da je ozbiljnije prirode, piše Sport klub.

Ključan trenutak utakmice desio se u nadoknadi vremena, kada je za samo pet sekundi Tibo Kurtoa sa dvije maestralne odbrane prvo šuta Aleksa Alegrija, a potom Emilijana Velaskesa sačuvao svoju mrežu i pobjedu Reala.

Real je poslije večerašnje pobjede treći na tabeli Primere sa 29 bodova, dok je Rajo 19. sa 10.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније