Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

16. 12. 2018. 21:22   >>  21:00

SUKOB SA TRENEROM

Baloteli naljutio i Patrika Vijeru

Trener Nice Patrik Vijera rekao je danas da mora pažljivo da bira riječi u razgovoru sa fudbalerom Marijom Balotelijem.

Baloteli se tokom karijere uglavnom sukobljavao sa trenerima, a nastavio je da "nervira" svoje trenere i u francuskom klubu.

"Moram dva puta da razmislim prije nego što nešto kažem, pošto to može da ima veliki uticaj i rizikujem da izgubim sjajnog igrača. Kada se radi o Mariju, želim da mu odgovorim, ili da ga pribijem uza zid, ili da ga ostavim da visi okačen za kragnu, ali ne mogu jer više nijesam igrač. Ne želim da kažem nešto zbog čega ću zažaliti. Pokušavam da budem konstruktivan u razgovoru", rekao je Vijera, preneo je Ekip.

Francuski mediji su prenijeli da je Baloteli do sada napravio dva incidenta koji su razljutili Vijeru.

Italijanski napadač je navodno poslije utakmice sa Nimom odjurio, demolirao svlačionicu i odbio da počisti nered. Takođe, on je napustio razgovor igrača i trenera, kako bi otišao u toalet, uoči utakmice protiv Gengana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније