Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

17. 12. 2018. 22:28   >>  22:05

"JORGANDŽIJE" MOTIVISANE

Predsjednik Atletika: Već smo pobjeđivali Juve

Predsjednik fudbalskog kluba Atletiko Madrid Enrike Sereso rekao je danas da njegova ekipa ima veliki motiv ove sezone u Ligi šampiona, pošto će se finale tog takmičenja igrati na domaćem stadionu.

Atletiko će u osmini finala igrati protiv Juventusa, što će biti prvi duel dvije ekipe od grupne faze Lige šampiona u sezoni 2014-2015.

"Nije prvi put da ćemo igrati protiv njih, a već smo ih pobjedjivali. Naš motiv je to što će finale biti odgrano na našem stadionu", rekao je Sereso za AS.

Finale Lige šampiona na programu je 1. juna na stadionu Vanda Metropolitano u Madridu.

Jedan od zanimljivijih duela u osmini finala biće Pari Sen Žermen - Mančester junajted, a trener Paružana Tomas Tuhel rekao je da je njegova ekipa spremna za veliki test.

PSŽ dobro igra ove sezone, neporažen je u prvenstvu sa 44 boda iz 16 utakmica i kao prvoplasirani u Grupi C izborio je plasman u osminu finala Lige šampiona postigavši 17 golova. Junajted ne postiže dobre rezultate u prvenstvu i kritikuju ga navijači i mediji u Engleskoj, a prije svih trenera Žozea Murinja.

"Imamo kvalitet da pobijedimo na Old Trafordu. Imam povjerenja u moj tim, ali to je veliki test, veliki izazov. Da se ne bavim ovim poslom, sigurno bih gledao tu utakmicu", rekao je Tuhel, prenijeli su britanski mediji.

Prva utakmica igra se 12. februara u Engleskoj, a revanš je na programu 6. marta u Parizu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније