Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

18. 12. 2018. 09:01 >> 12:31

KLUB NE ŽELI DA PLATI

Milionska odšteta čuva Murinja otkaza

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo ove sezone ne postiže očekivane rezultate s engleskim velikanom, ali uprava kluba ipak ne želi da mu uruči otkaz, a razlog je novac, pišu britanski mediji.

Junajted je u nedjelju izgubio od Liverpula na "Enfildu" (3:1) i mnogi su vjerovali da će uprava "Crvenih đavola" nakon poraza od najvećeg rivala smijeniti Murinja.

Ipak, to se nije dogodilo, a britanski mediji pišu da uprava uopšte ne planira njegovu smjenu.

Prema pisanjima, u slučaju da klub otpusti POrtugalca prije kraja zimskog prijelaznog roka, odnosno do kraja ovog mjeseca, morao bi da mu isplati čak 24 miliona funti, prenosi Anadolija.

U slučaju da Murinjo ostane do kraja sezone i da ne izbori Ligu šampiona, klub će mu tada morati platiti 25 odsto manji iznos, odnosno 18 miliona funti, što je mnogo vjerovatniji scenario.

Junajted se nakon 17. kola nalazi tek na 6. poziciji sa 26 bodova, dok je lider Premijer lige Liverpul sa 45 bodova, a prate ga Mančester siti sa 44 i Totenhem sa 39 bodova.

U osmini finala Lige šampiona klub sa "Old Traforda" imaće će težak zadatak, jer će igrati protiv Pari Sen Žermena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније