Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 12. 2018. 17:48 >> 18:11

OTKLONIO DILEMU

Ibrahimović: Završiću karijeru u LA Galaksiju

Fudbaler Los Anđeles Galaksija Zlatan Ibrahimović rekao je da će u tom klubu završiti karijeru.

Ibrahimović je postigao 22 gola u 27 utakmica, ali Galaksi nije uspio da se plasira u plej-of američke MLS lige ove sezone.

Spekulisalo se da će se 37-godišnji napadač vratiti u Evropu i preći u bivši klub Milan, ali je potpisao novi, poboljšani ugovor sa Galaksijem za 2019.

"Bilo je mnogo priče, ali nijesam odlazio. Još nijesam završio sa MLS ligom, imam još posla. Moja prva sezona je bila samo zagrijevanje, druga će biti drugačija. Sada bolje poznajem ligu i protivnike, a i osjećam se fizički bolje. Došao sam ovdje (SAD) da završim karijeru", rekao je Ibrahimović, prenijeli su italijanski mediji.

Ibrahimović je treći najtrofejniji fudbaler u istoriji, pošto je osvojio 32 trofeja. Tokom karijere igrao je za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, Pari Sen Žermen i Mančester junajted.

Za reprezentaciju Švedske odigrao je 116 utakmica i najbolji je strijelac državnog tima sa 62 gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније