Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

07. 01. 2019. 20:08   >>  19:40

RAZJASNIO SITUACIJU

Portparol: Runi, uz alkohol, popio tablete

Fudbaler DC Junajteda Vejn Runi bio je dezorijentisan nakon što je uz alkohol, popio prepisane tablete za spavanje u avionu, rekao je njegov portparol, prenijeli su danas britanski mediji.

Runi je 16. decembra uhapšen u Vašingtonu "zbog nereda na javnom mjestu pod dejstvom alkohola", poslije incidenta koji je napravio na aerodromu. On je kažnjen sa 25 dolara, a morao je da plati i još 91 dolar zbog prekršaja nakon što ga je uhapsila aerodromska policija. Novčana kazna je plaćena u petak, pa se neće održati ročište koje je prethodno zakazano za 24. januar.

Njegov portparol pokušao je da objasni situaciju koja je dovela do hapšenja.

"Vejn Runi je uhapšen i zadržan na aerodromu poslije dugog leta iz Saudijske Arabije, gdje je bio na jednodnevnom poslovnom putu. On je tokom leta uzeo prepisane ljekove za spavanje, zajedno sa alkoholom i bio je dezorijentisan po dolasku. Policija mu je prišla i uhapsila ga zbog manje prekršajne prijave", rekao je portparol.

On je naveo da je bivši fudbaler Mančester junajteda i Evertona dobio automatsku kaznu i da je ubrzo pušten, kao da je ta situacija sada završena.

"Vejn izražava zahvalnost zbog načina kojim su ga svi tretirali. O ovoj stvari više nećemo komentarisati", rekao je portparol bivšeg kapitena engleske reprezentacije.

Runi je imao dobru prvu sezonu u američkoj Mejdžor ligi sa DC Junajtedom, u koji je prešao u junu prošle godine iz Evertona kao slobodan igrač. Postigao je 12 golova u 20 utakmica.

Sezona u MLS ligi počinje u martu, a njegova ekipa igraće protiv šampiona Atlante junajted.

Runi je u septembru 2017. godine priznao da je vozio pod dejstvom alkohola, kada je uhvaćen da vozi po trostruko većoj brzini od dozvoljene. Njemu je tada oduzeta dozvola na dve godine i osuđen je na društveno-koristan rad.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније