Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

24. 12. 2018. 14:43 >> 14:16

NA "MONUMENTALU"

Fudbaleri Rivera proslavili titulu s navijačima

Fudbaleri River Plejta su, dvije nedjelje nakon pobjede nad Bokom Juniors, osvajanje titule Kopa Libertadores proslavili i sa svojim navijačima na "Monumentalu".

Ekipa Rivera je na stadion stigla pravo s aerodroma, odnosno odmah po povratku iz Ujedinjenih Arapskih Emirata gdje je na klupskom Svjetskom prvenstvu zauzela treće mjesto.

Šampione Južne Amerike je na "Monumentalu" dočekalo više od 60.000 navijača, a slavilo se pjesmu i mnoštvo pirotehnike.

Igrači su jedan po jedan prošetali crvenim tepihom praćeni velikim ovacijama, a najveće je dobio trener Marselo Galjardo.

Proslava je završena velikim vatrometom.

Fudbaleri Rivera osvojili su Kopa Libertadores, pošto su poslije produžetaka i preokreta u Madridu pobijedili Boku sa 3:1. River je do četvrte titule došao ukupnom pobjedom od 5:3.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније