Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

25. 12. 2018. 09:39 >> 09:37

"ALI NIJE LAKO"

Solskjer srećan zbog povratka na Old Traford

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da je srećan što se vratio u klub, ali je dodao da povratak na Old Traford u toj ulozi uopšte nije lak.

 

Solšer je prošle nedjelje preuzeo ekipu poslije otkaza koji je dobio Žoze Murinjo zbog loših rezultata. Bivši igrač Junajteda će predvoditi tim do kraja sezone, a debitovao je u subotu pobjedom protiv Kardifa od 5:1. 

Junajted će u srijedu igrati kao domaćin protiv Hadersfilda, a Solskjer je rekao da se raduje što će moći da gleda svoju ekipu pred najboljim navijačima na svijetu.

"Naravno da moram da pazim na emocije, pošto sam došao da obavim posao, moram da budem koncentrisan. Nije lako i mislim da nikada neće biti lako, ali radujem se tome, svi bi trebalo da se radujemo igranju na Old Trafordu", rekao je Solšer za Skaj.

Navijači Mančester junajteda su lijepo dočekali novog trenera, uz transparent i poruku podrške.

"Oni su najbolji navijači na svijetu. Naravno, imam svoju prošlost u klubu, ali bilo je posebno videti taj transparent. Nadam se da ću u narednih pet mjesecu uraditi dovoljno dobar posao, pa da pjevaju pjesme sa mojim imenom i kada dodje neki drugi trener. Nikada ne možete previsoko postaviti ljestvicu, pošto oni postavljaju standarde. Fudbaleri koji igraju u ovom klubu moraju da dostignu te standarde", naveo je Solskjer.

Uprkos dobrom startu, norveški trener rekao je da će, ako stvari krenu naopako, uvažavati kritike bivših igrača Junajteda, koji su sada postali stručni konsultanti na televiziji.

"Ne brinite, Gari (Nevil) će biti izuzetno strog prema meni. Bili smo zajedno 11 godina u klubu i poznajem ga. On je sada plaćen da kaže svoje mišljenje i naravno da to treba da uradi. Ne razlikujem se od ostalih trenera, znam kolika je odgovornost, ali moj posao je da fudbaleri uživaju u svojoj igri", naveo je Solskjer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније