Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

27. 12. 2018. 20:49 >> 20:21

FRANCUZ PONOVO U FORMI

Solskjer: Pogba je sada srećan

Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester junajteda, izjavio je nakon jučerašnje pobjede protiv Hadersfilda da je Pol Pogba sada srećan, misleći na dva gola koja je Francuz postigao.

Od dolaska Norvežanina na klupu, na kojoj je naslijedio Žozea Murinja, Junajted je upisao dvije ubjedljive pobjede, 5:1 protiv Kardifa i 3:1 protiv Hadersfilda. No, ono što posebno može radovati navijače “crvenih đavola“ je povratak u formu najskupljeg igrača tima 25-godišnjeg Pogbe, koji je dugo bio u sukobu sa bivšim menadžerom.

"Veoma sam sretan zbog njega i cijelog tima. On zaista voli fudbal i sada ima veliki osmjeh na licu. To je Pol kojeg znam iz vremena kada je igrao za rezerve i mladi tim Junajteda. Uvijek je bio srećan dječak sa velikim osmjehom na licu, a kada postignete dva gola onda ste sretni. To je odgovor, jer on voli da igra za ovaj klub. On je dijete Mančester junajteda i zna šta znači igrati za ovaj klub", istakao je Solskjer za britanske medije.

Pogba je u posljednje tri prvenstvene utakmice pod vodstvom Murinja odigrao svega 15 minuta, a u dvije od kada je stigao Solskjear na terenu je proveo svaki minut. Uz to, učestvovao je u četiri Junajtedova gola, a takav je učinak imao u čak 12 premijerligaških utakmica pod Murinjom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније