Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

AA [ Objavio: O.Z. ]

01. 01. 2019. 17:45 >> 22:19

"NE BIH PRODAO SVOJE IDEALE"

Bufon: U PSŽ nijesam prešao zbog novca

Golman Pari Sen Žermena Đanluiđi Bufon u intervjuu za Korijere dela Sera je komentarisao ovogodišnju dodjelu Zlatne lopte, kazavši da je "skandal što to priznanje još uvijek nije dobio Nejmar".

"Igrao sam s jako puno šampiona u karijeri i želio sam da igram i s Ronaldom. Ali i u PSŽ-u takođe ima jako puno velikih igrača poput Mbapea i Nejmara. Mislim da je skandal što Nejmar još nije dobio Zlatnu loptu i to sam mu i rekao. On i Kilijan imaju tako ekstreman talenat da će dominirati fudbalom još deset godina", kazao je legendarni Bufon.

Istakao je i da iz Juventusa u PSŽ nije prešao zbog novca, dodajući da nikada ne bi "prodao svoje ideale".

"Da sam to želio, onda bih to uradio već ranije. Uvijek postoji malo zavidnosti, što je opet ljudsko", rekao je 40-godišnji Bufon, te dodao da je novac važan, napominjući kako ipak nije najvažniji faktor u životu.

"Novac je važan - to je sredstvo za bolji život, ali nijesam toliko šupalj. Kada dobijete ponudu od ovakvog kluba to vam zaista pričinjava veliko zadovoljstvo", kazao je italijanski golman.

U veoma bogatoj karijeri je branio za Parmu, Juventus i PSŽ. Dres reprezentacije Italije je nosio u 176 mečeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније