Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

03. 01. 2019. 16:59   >>  16:30

PRED MEČ SEZONE

Klop: Siti je i dalje najbolji tim na svijetu

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da je Mančester siti, predstojeći rival, "najbolji tim na svijetu", iako je njegova ekipa lider engleske Premijer lige.

 

Liverpul će u četvrtak u derbiju Premijer lige gostovati aktuelnom šampionu Engleske Mančester sitiju, koji je na posljednje tri utakmice upisao dva poraza i trenutno je na trećem mjestu Premijer lige.

Meč sezone u Premijer ligi! Hoće li se Siti vratiti u šampionsku trku, ili će Liverpul doći veoma, veoma blizu toliko čekane titule? Kec na Etihadu je 2,15, iks 3,45, a pobjeda Liverpula plaća 3,35.

"Moramo da budemo spremni što je bolje moguće, moramo da budemo hrabri, moramo da budemo željni, ljuti, kao i u svakoj drugoj utakmici ako želimo pobedu. Ali, znamo, makar je za mene tako, Siti je i dalje najbolji tim na svijetu. Bodovi su samo sada obrnuti, ali ne i priprema za utakmicu. To je jedna od najtežih utakmica koja može da se igra u modernom fudbalu", rekao je Klop.

Njegova ekipa juri prvu premijerligašku titulu još od 1990. godine, a i jedini je tim koji ove sezone nije poražen.

"I da smo deset poena iza njih naravno da ne bih rekao da ne možemo da ih stignemo. Tek je početak januara, ali je utakmica itekako bitna, kao da se igra u šest bodova. Sigurno su 100 odsto motivisani, a mi moramo da budemo spremni", rekao je Klop.

Liverpul je prošle sezone eliminisao Siti u Ligi šampiona, a Klop vjeruje da to njegovoj ekipi uliva samopouzdanje.

Utakmica između Mančester sitija i Liverpula igraće se u četvrtak od 21 sat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније