Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: R.P. ]

06. 01. 2019. 11:41 >> 11:13

ČEKA POZIV INTERA?

Murinjo odbio Benfiku

Bivši menadžer Mančester junajteda, Žoze Murinjo, odbio je ponudu da postane trener Benfike.

Klub iz Lisabona je u četvrtak, poslije poraza od Portimonensea (2:0), uručio otkaz treneru Ruju Vitoriji i odmah se dao u potragu za novim trenerom, ali prva opcija nije prošla.

Murinjo po odlasku sa "Old Traforda" jednostavno nije bio spreman da tako brzo počne sa radom, a vjeruje se da čeka i primamljiviju ponudu sa strane.

Nije tajna da bi Portugalac volio ponovo da se vrati na klupu Reala, ali čini se da i Florentino Perez ovog puta ima drugačije prioritete.

Real će razmotriti, na kraju sezone, da li će nastaviti sa Santjagom Solarijem ili će pokušati da angažuje menadžera Totenhema, Maurisija Poketina, koji im je prva meta.

S druge strane, vjeruje se da Murinjo nestrpljivo čeka poziv sa "Đuzepe Meace", iz kancelarija Intera, sa kojim je 2010. godine osvojio pehar Lige šampiona i da je to razlog što nije želio da vodi Benfiku makar do kraja ove sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније