Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92 [ Objavio: O.Z. ]

08. 01. 2019. 21:18 >> 20:51

FALI SAMOPOUZDANJA

Mijatović: Real nije u stanju da osvaja trofeje

Bivši fudbaler i nekadašnji sportski direktor Reala, Predrag Mijatović, govorio je za radio "Kadena SER" o krizi u kojoj se nalazi "kraljevski klub".

Mijatović tvrdi kako je Real, praktično, već sad izgubio trku za titulu i kako je pred klubom veoma bitan period.

"U ligaškom dijelu niijsmo uradili mnogo ove sezone i mislim da malo toga možemo da uradimo. Sa deset bodova zaostatka, nemoguće je biti prvak i treba se okrenuti drugim takmičenjima. Praktično je nemoguće stići do titule u Primeri", smatra Mijatović.

On je rekao kako Real nema mnogo veće šanse ni u drugim takmičenjima, poput Lige šampiona.

"Odbraniti titulu po drugi put biće jako komplikovano. Sa Zidanom su Ligu šampiona dobili na penale. Zamislite da su izgubili u finalu. Zinedin je imao blizak odnos sa igračima i oni su reagovali na to. Sadašnji Real ne reflektuje takvo samopouzdanje. Solari je uradio dobar posao, svakako da žele da osvoje veliki pehar, ali nijesu u stanju".

Mijatović je upozorio da neki igrači, od kojih se mnogo očekuje, ne daju previše.

"Bejl mi se dopada kao igrač, ali kao lider tima, mogu reći da je neprimjetan. Navijači su umorni od prevelikog broja povreda i od poraza. Žele da igrač igra svaku utakmicu, da zaista bude lider. Vidjećemo kakve će odluke klub donijeti, ali on ne čini da budem optimista. Što se tiče Iska, ne možete računati na njega uvijek, da sam na njegovom mjestu, ja bih se zabrinuo", rekao je nekadašnji fudbalski as.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније