Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavila: M.M ]

10. 01. 2019. 19:20   >>  18:57

MURINJO ISTAKAO

Nemam namjeru da se vraćam u Portugal

Bivši trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo demantovao je danas glasine da će preuzeti Benfiku i istakao da nema namjeru da radi u Portugalu.

"Nisam dobio ponudu, a i da jesam, prvo bi predsjednik Benfike i klub saznali moju odluku", rekao je Murinjo za portugalske medije.

"Ali, mislim da mogu da kažem da nemam namjeru da se vraćam poslu u Portugalu. Dobro mi je u ovom trenutku. Sada nijesam opcija za Benfiku, ništa više od toga", dodao je Portugalac, koji je prošlog mjeseca dobio otkaz u Junajtedu poslije dvije i po godine.

Benfika je prošlog četvrtka ostala bez trenera, pošto je Ruj Vitorija napustio klub.

Murinjo je kazao i da ne želi da govori o otkazu u Junajtedu.

"Naučio sam da kada napustite klub ne idete okolo i pričate o tome, ne perete prljav veš u javnosti. Druga stvar koju sam naučio je da  poštujete klubove koji me žele, ali i one koji me ne žele", naveo je Murinjo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније