Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

12. 01. 2019. 12:41 >> 12:18

NAKON TUŽBI

Nejmar molio Barselonu da ga vrati

Napadač PSŽ Nejmar da Silva je nekoliko puta zvao čelnike Barselone i molio da ga vrate, prenosi Mundo Deportivo.

 

Nejmar je prešao u PSŽ na leto 2017. za rekordnih 222 miliona eura i u međuvremenu postigao 46 golova na 51 utakmici za "Svece".
Međutim, shvatio je da je pogrešio pa od kraja prošle sezone pokušava da se vrati u Kataloniju, a navodno je njegov otac razgovarao lično sa predsjednikom Barse Đozepom Marijom Bartomeuom i nekoliko drugih visokih zvaničnika kluba.

Nejmar je navodno i vrlo skeptičan u vezi sa projektom trenera PSŽ Tomasa Tuhela, ali veliki prepreku u pokušaju da se vrati u Barsu mu pravi tužba koju je pokrenuo protiv kluba zbog neisplaćenih bonuda od 26 miliona eura. 

Međutim, Nejmarov otac je demantovao ove navode Mondu Deportiva napisavši da su u pitanju lažne vijesti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније