Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

13. 01. 2019. 15:10   >>  14:44

VALVERDE SAOPŠTIO

Barselona želi da kupi još jednog napadača

Trener fudbalera Barselone Ernesto Valverde rekao je da ovog mjeseca želi da dovede jednog napadača, poslije odlaska Munira El Hadidija.

 

El Hadidi je prešao u Sevilju, pa napadač Luis Suares nema iskusnu zamjenu na svojoj poziciji.

"Da, volio bih dodatnog napadača, ima mjesta otkako je Munir otišao. Malo smo 'kratki', posebno poslije povrede Rafinje, a to možemo da promijenimo u januarskom prelaznom roku", rekao je Valverde, prenio je Mundo Deportivo.

On je naveo da će se prilikom dovodjenja igrača paziti na finansije, kao i da će, ako transfer nije održiv, dovesti igrača iz B tima.

"Treba nam neko ko će se brzo uklopiti, ko zna ligu i ko može odmah da igra. Ne treba nam igrač koji neće odmah igrati, a ako ne nađemo napadača, nastavićemo da igramo sa igračima koje imamo", naveo je Valverde.

Barselona je zainteresovana za napadača Čelsija Alvara Moratu i Feranda Ljotentea iz Totenhema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније