Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

14. 01. 2019. 22:54 >> 22:34

UBJEDLJIV PROTIV VULVSA

Siti bez poteškoća do nove pobjede

Duel Mančester sitija i Volverhemptona na Etihadu kompletirao je 22. kolo Premijer lige, a "Građani" su upisali ubjedljivu pobjedu rezultatom 3:0.

Siti je pobjedu najavio već u 10. minutu kada je nakon sjajne akcije mrežu zatresao Gabrijel Žezus, dok je asistent bio Liroj Sane.

Gopsti su u 19. minutu ostali sa desetorimo, pošto je Vili Boli dobio direktan crveni karton, možda i prestrogo, zbog faula nad Bernardom Silvom i tada je bilo jasno da će izabranici Pepa Gvardiole teško propustiti priliku da dođu do nova tri boda.

Na drugi gol "građana" se čekalo do 39. minuta kada je Žezus sa bijele tačke postavio rezultat prvog dijela - 2:0.

Drugo poluvrijeme nije obilovalo uzbuđenjima pošto je djelovalo da i jedni i drugi samo čekaju kraj utakmice. Ipak, Sity je stigao do još jednog gola.

Igrao se 78. minut kada je Kevin De Brujne, koji je nešto ranije ušao u igru umjesto Silve, ubacio loptu u kazneni prostor, a Koadi nespretno skrenuo loptu u vlastitu mrežu za konačnih 3:0.

Siti je ovom pobjedom ponovo došao na minus 4 iza prvoplasiranog Liverpula koji ima 57 bodova. Volverhempton je ostao 11. sa 29 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније