Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 01. 2019. 21:16   >>  20:46

REMI MONAKA I NICE

Povratak Jovetića nakon skoro tri mjeseca

Stevan Jovetić se vratio na teren nakon tri mjeseca pauze - crnogorski fudbaler odigrao je posljednjih 15-ak minuta protiv Nice.

To je njegov prvi nastup za Monako od 24. oktobra i meča sa Brižom u Ligi šampiona, kada je obnovio povredu butnog mišića.

Derbi Azurne obale završen je podjelom plijena 1:1.

Nica je povela preko Maksimana u 30. minutu, da bi u završnici prvog dijela ostala sa deset igrača, zbog isključenja Saka.

Poravnao je Benoa Badijašil u 50. minutu. Gosti su u 77. minutu izborili penal, ali je Benaljo zaustavio šut Sen Maksimana sa "bijele tačke".

Monako je na pretposljednjem mjestu, sa 15 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније