Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

17. 01. 2019. 11:55 >> 11:35

ARGENTINAC NAPUŠTA MILAN

Iguain u Čelsiju, Morata blizu povratka u Madrid

Argentinski napadač Gonzalo Iguain pojačaće Čelsi kao pozajmljen igrač do kraja sezone, prenose mediji.

Iguain je na San Siro došao ovog ljeta kao pozajmljen igrač sa pravom otkupa, a karijeru će nastaviti u dresu Čelsija, gdje će sarađivati sa Maurijom Sarijem koji ga je trenirao u Napoliju, prenosi Sky Sports Italia.

Milan je imao opciju da otkupi Argentinca na kraju sezone za 36 miliona eura, ali sada je izvjesno da su "roso-neri" odustali od njega.

Argentinac, koji je pre Juventusa u Evropi igrao za Real i Napoli, ove sezone je postigao svega osam golova na 22 utakmice u svim takmičenjima, a imaće zadatak da poboljša efikasnost Čelsijevog napada, s obzirom da su Morata i Žiru žestoko podbacili.

Takođe se očekuje i skori januarski odlazak Alvara Morate. Nije isključeno da se on na kraju nađe u Milanu, ali navodno je blizu prelsaka u Atletiko Madrid.

Mediji javljaju da su pregovori između Čelsija i Atletiko Madrida u završnoj fazi, te da je Morata pristao da se preseli na "Vanda Metropolitano".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније