Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: R.P. ]

23. 01. 2019. 13:45 >> 13:16

ŠEF SPASILACA

Nema nade da će biti pronađen fudbaler Kardifa

Šef tima koji traži nestali avion u kojem je bio fudbaler Kardifa Emilijano Sala (28) rekao je da "nema nade" da će biti pronađen.

Argentinski napadač, koga je Kardif u nedelju platio rekordnih 15 miliona funti, vraćao se iz Nanta, nakon oproštaja od dosadašnjeg tima i saigrača u Vels, kada je mali avion kojim je letio nestao iznad Lamanša u ponedjeljak uveče.

Nakon višečasovne potrage u utorak, akcija je prekinuta uveče, pa je nastavljena rano jutros, na područku na kojem je avion posljednji put primijećen na radaru.

Još u utorak uveče su zvaničnici istakli da su minimalne šanse da će biti pronađeni eventualni preživjeli, a drugog dana potrage, Džon Ficdžerald ističe da čak ni fizičkio najspremnije osobe ne bi izdržale u vodi duže od nekoliko sati.

"Nažalost, lično ne mislim da ima nade. U ovo doba godine uslovi su prilično grozni, ako se nalaziš u vodi", rekao je Ficdžerald.

Tim koji vrši potragu radi na četiri scenarija, među kojima su da se avion raspao prilikom kontakta sa vodom i ostavio ih u moru, te da se spustio na vodu i da su se putnici iskrcali na čamac za preživljavanje.

"Naša potraga se fokusira na opciju sa čamcem", saopšteno je javnosti.

Argentinski mediji prenose da je Sala prije leta poslao glasovnu poruku porodici, u kojoj je istakao da je uplašen jer "avion izgleda kao da će da se raspadne".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније