Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavila: M.M ]

26. 01. 2019. 10:23 >> 09:52

BARANI SE NE PREDAJU

Mornar će se sportski boriti

Fudbaleri Mornara imali su najslabiji učinak u jesenjem dijelu prvoligaškog takmičenja. U 19 kola osvojili su svega 9 bodova i zauzimaju posljednje, deseto mjesto na prvoligaškoj tabeli. Znaju u barskom klubu da ih čeka težak zadatak sa malim izgledima da izbjegnu najgore, odnosno selidbu u niži rang takmikčenja, ali pokušaće da poprave učinak u nastavku šampionata.

"Probaćemo da se sportskom borbom izborimo za bolje rezultate u drugom dijelu sezone. Teška je finansijska situacija, poznato je i da smo jesenas igrali kao domaćini van Bara i to je bio veliki hendikep za našu ekipu. Medjutim, uspostavili smo dobru saradnju sa Petrovcem, pa ćemo u proljećenjem dijelu veći broj utakmica kao domaćini igrati na njihovom Stadionu pod Malim brdom. Inače, uveliko se radi na rekonstrukciji svlačinoca na Topolici i atletskoj stazi, a i teren je uključen, jer će Bar biti jedan od domaćina Igara malih zemalja, a svi ti radovi treba da budu završeni do 19. maja. Opština i Fudbalski savez Crmne Gore uključili su se maksimalno oko finansiranja tog projekta, tako da doleze bolji dana i za barski fudbal", ističe prvi čovjek FK Mornar Nikola Simović.

Barski fudbaleri počeli su pripreme za drugi dio prvenstvene trke 11. januara a stiglo je nekoliko pojačanja medju njima i Ivan Delić, nekadašnji igrač Budućnosti, Mogrena i Lovćena i bivši reprezentativac.

"U redove našeg kluba došao je i doskorašnji Ulcinjanin Renaldo Rudović, kao i Vlahović iz omladisnkog pogona Sutjeske.Tražimo još jednog vezonog igrača i napadača. Odigrali smo prijateljski meč sa Adriom i izgubili minimalnim rezulatom, 28. januara u 13 sati sastaćemo se na Topolici sa Iskrom, 1. februara, takodje od 13 časova, ugostićemo u Baru tim Petrovca , a 10. februara naš gost biće Radnik iz Bijeljine. Pod vodjstvom iskusnog stručnjaka Gorana Milojevića, nekadašnjeg asa Crvene zvezde, prvotimci vrijedno treniraju i naša očekivanja su da će biti puno uspješniji u nastavku Telekom Prve crnogorske lige", kazao je za Radio Crne Gore Nikola Simović, prvi čovjek barskog prvolilgaša.

Željko Šoć, RTCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније