Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Pobjeda / Arena ]

28. 01. 2019. 13:34   >>  13:07

RAKOJEVIĆ ZADOVOLJAN

Turnir u Gabeli pokazao da sve ide po planu

Fudbaleri Sutjeske odbranili su trofej memorijalnog turnira "Andrija Anković" nakon što su u finalu savladali Zrinjski. Na terenu GOŠK-og u Gabeli viđenje veliki preokret Nikšićana koji su nakon dvadesetak minuta gubili sa 2:0, da bi na kraju slavili sa 3:2.

Prvak Bosne i Hercegovine poveo je preko Miketeka u 10, dok je u 21. Marković duplirao vođstvo ekipe iz Mostara.

Ipak, na poluvremenu je bilo neriješeno pošto je Božović sa dva pogotka, u 32. i 44. minutu, izjednačio rezultat. Šampion Crne Gore u nastavku je prelomio susret golom rezerviste Kordića koji je u 58. matirao mladog golmana Sutala.

"Za nas vrlo korisna utakmica u kojoj smo pokazali voljni momenat i karakter. Nije lako vratiti se poslije dva gola minusa, a mi smo uspjeli da preokrenemo i pobijedimo. Lijepo je kada se ponovi rezultat od prošle godine kada smo, takođe, osvojili trofej na ovom turniru. Dali smo pet golova u dva meča, na kraju bili prvi i to je za poštovanje. Nalazimo se u fazi priprema kada tempiramo formu. Turnir u Gabeli nam je pokazao da sve ide po planu. Čeka nas još mnogo posla do nastavka proljećne polusezone”, rekao nam je Nikola Rakojević, trener Sutjeske.

Nikšićani nastavljaju pripreme u Međugorju, gdje će ostati desetak dana i odigrati još tri kontrolne utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније