Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ rtcg.me, Anadolija ]

31. 01. 2019. 18:37 >> 18:06

REVOLUCIJA

Kenan Kodro potpisao za Bilbao

Reprezentativac BIH Kenan Kodro je potpisao ugovor sa Atletikom iz Bilbaa.

"Stvari ne uspijevaju uvijek onoliko brzo koliko želimo i zato je za obje strane dobro rješenje da se Kenan vrati u veliki klub u Španiji", rekao je trener Kopenhagen Stale Solbaken.

S obzorim na to da u Bilbau mogu da igraju samo Baskijci, jasno je da je Kodro morao da ispuni neke posebne uslove. Naime, njegov otac, Meho Kodro, svojevremeno je igrao za Real Sosijedad, zbog čega je Kenan rođen u San Sebastijanu.

Kodro je rekao kako se raduje novom startu.

"I ja i klub smo se nadali da će stvari ispasti drugačije. Uvijek smo otvoreno i iskreno razgovarali o situaciji i sada smo pronašli zadovoljavajuće rješenje", rekao je Kodro.

On je tokom karijere igrao za Real Sosijedad B, Lagunu Onak, Osasunu, Mainc i Grashoper. U devet utakmica za BiH je dao dva gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније