Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

02. 02. 2019. 10:52   >>  10:21

LIDER DRUGE LIGE

Mladost očekuje nastavak uspjeha

Fudbaleri Mladosti iz Lješkopolja obilježili su prvi dio sezone u Drugoj ligi i glavni su kandidati za prelazak u najviši rang takmičenja.

 

Lješkopoljci su prezimili na prvom mjestu sa 38 bodova i imaju 8 bodova više od najbližih pratilaca Bokelja i Koma, koji su drugi, odnosno treći na tabeli.

Ekipa Mladosti pripreme za nastavak sezone počela je 14. januara. Treniraju na svojim terenima, gdje imaju odlične uslove za rad. Prvi stručnjak Mladosti Vojo Pejović zadovoljan je dosad uradjenim a ističe i dobar učinak Uprave kluba, koja je u zimskom prelaznom roku dovela pet pojačanja.

"Zasad svi kandidati za prvi tim ispunjavaju bez pogodova sve postavljene zadatke. Trebalo bi da budemo još jači u drugom dijelu takmičenja, jer su nam pristigli Jovan Pajović iz Bara, Matija Božanović, koji je došao iz Dečića i iskusni Ivan Knežević, koji je jesenas branio boje Otranta. Priključili smo prvom timu i dvojicu omladinaca iz Budućnosti Tripkovića i Krivokapića. Dosad smo odigrali tri kontrolne utakmice: protiv Iskre bilo je 0:0, dobili smo Adriu sa 1:0, a istim rezultatom i Lovćen. U srijedu, 6. feburara od 13 sati odigraćemo u Lješkopolju protiv OFK Titograda, a do kraja priprema sastaćemo se još sa Sutjeskom i ekipom Koma", ističe Vojo Pejović, trener vodećeg time Druge lige.

Tim iz Lješkopolja dominirao je u prvih 19 kola i mnogi ga već vide kao budućeg prvolilgaša, ali iskusni strateg ukazuje na oprez.

"Imamo prednost koju moramo da održimo, ne bih još otpisivao ekipe Bokelja, Koma, pa i Dečića. Još je ostalo 17 utakmica, u igri je 51 bod, tako da moramo da budemo maksimalno dobri i na prljeće kako bismo sačuvali lidersku poziciju i izborili istorijski plasman u Prvu ligu zaključio je Vojo Pejović, šef Stručnog štaba Mladosti.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније