Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

02. 02. 2019. 23:24 >> 22:53

POTENCIJALNA POJAČANJA

Kurtoa bi radije doveo Azara, nego Nejmara

Tibo Kurtoa, golman Real Madrida izabrao je Edena Azara, bivšeg saigrača iz Čelsija, ispred Nejmara kao potencijalno veliko pojačanje "kraljevskog kluba".

Upravo se Azar i Nejmar spominju kao potencijalna pojačanja Reala, nakon što su u ovoj sezoni shvatili koliko im je mnogo doprinosio Kristijano Ronaldo, koji je otišao u Juventus.

Kurtoa vjeruje da bi Azar bio bolje rješenje od Nejmara. Logično, jer je s Azarom bio saigrač u Čelsiju četiri godine, a uz to igraju zajedno i za reprezentaciju Belgije.

"Ja bih, naravno, izabrao Edena. Stvarno mi se sviđa, ali izbor je na rukovodstvu kluba. Ne znam šta će se dogoditi. To nije pitanje za mene, već za predsjednika i upravu. Tim nam je sada takav kakav je. Karim Benzema je u dobroj formi, postigao je 17 golova. Garet Bejl je dobro krenuo, ali je poslije imao problema s povredama. Vidi se u utakmicama da imamo kvalitet, ali ponekad jednostavno ne možemo da postignemo gol", rekao je Kurtoa u intervjuu za belgijske medije.

Kurtoa je karijeru počeo u Genku, da bi 2011. godine prešao u Čelsi, koji ga je odmah poslao na pozajmicu u Atletiko Madrid. Nakon tri sjajne sezone u Atletiku vratio se u London, a prošlog ljeta je u transferu vrijednom 35 miliona eura prešao u Real. Ove sezone 26-godišnji golman stajao je na golu Reala u 24 utakmice. Za reprezentaciju Belgije nastupio je 70 puta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније