Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

02. 02. 2019. 20:35 >> 22:20

VALENSIJA ISPUSTILA 0:2

Mesi spašavao Barselonu

Barselona, lider u Primeri imala je ogromnih problema u večerašnjem duelu sa Valensijom na "Nou Kampu", ali je zahvaljujući Lionelu Mesiju uspjela da se izbori za jedan bod.

Duel 22. kola Primere između Barselone i Valensije završen je bez pobjednika. Gosti su uspjeli da prokockaju prednost od 2:0, a Katalonci su do boda došli uz dva gola Mesija.

Iako su Katalonci bili opasniji na startu meča, gosti u 24. minut idolaze do prednosti. Uslijedila je kontra Valencije, Rodrigo je povukao loptu, gurnuo Gameira u gol-šansu, a ovaj je precizan za 0:1.

Samo osam minuta kasnije Roberto je skrivio penal, a Pareho bio siguran s bijele tačke za 2:0 i Barsa se našla neočekivano u velikim problemima.

Barselona je ka izjednačenju krenula samo sedam minuta kasnije. Sa bele tačke na 2:1 smanjio je Mesi koji je uspio i da osvoji bod za svoj tim u ovom duelu fenomenalnim golom u 64. minutu.

Barsleona na čelu tabele sada ima šest bodova, ali i meč više od Atletiko Madrida. Valensija je preuzela sedmo mjesto.

Selta pobijedila Sevilju

U posljednjem meču dana, fudbaleri Selte pobijedili su večeras na svom terenu u Vigu Sevilju sa 1:0, u utakmici 22. kola španskog prvenstva.

Jedini gol postigao je Okaj Jokušlu u 73. minutu.

Selta je prekinula niz poraza i poslije šeste prvenstvene pobjede zauzima 14. mjesto na tabeli sa 24 boda. Sevilja je pretrpjela treći poraz u posljednje četiri utakmice i četvrta je na tabeli sa 36 bodova.

Ranije danas Levante i Hetafe odigrali su neriješeno 0:0, a Real Sosijedad pobijedio je Atletik Bilbao sa 2:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније