Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 02. 2019. 16:56 >> 16:30

FUDBALERI ZETE ZACRTALI CILJ

Evropska scena prioritet

Zeta, najmlađi prvoligaš bio je uspješan jesenas, pa je sa 32 boda prezimio na drugom mjestu, sa četiri boda zaostatka za vodećom Sutjeskom. Igrački kadar iz prvog dijela prvenstva je sačuvan a pristigli su Nemanja Sekulić i Armin Bošnjak iz Rudara. Želja mladih Golubovčana je izalazak na evropsku scenu.

Tokom priprema za nastavak šampionata došlo je do promjene na kormilu Golubovčana. Umjesto Dragoljuba Đuretića na mjesto šefa stručnog štaba postavljen je Dejan Roganović, koji će nakon nepunih 12 mjeseci ponovo voditi tim Zete.

"Tu sam već 4-5 dana, naši mladi fudbaleri marljivo rade i spremaju se da nastave započeto u prvom dijelu sezone. Ima manjih povreda i lakših prehlada, ali to ne remeti u nekoj većoj mjeri tok priprema. Bilo je više ponuda da naš kapiten Igor Vujačić i prvi golgeter Nikola Krstović promijene sredinu, ali zasad su tu i naše ambicije sa njima su i dalje na visokom nivou. Očekujem veoma uspješno proljeće, ali i da se popravi finansijska situacija ", istakao je za Radio Crne Gore Dejan Roganović, trener Zete.

Evropska scena veliki je cilj ekipe iz Golubovaca. Mladi sastav bio je na visini zadataka tokom jeseni a nadaju se da će tako nastaviti i u drugih 17 kola takmičenja.

"Predstoji nam naporno proljeće, ali vjerujem da ćemo se dobro pripremiti i odgovoriti obavezama. Odigrali smo nekoliko kontrolnih mečeva i potvrdili potencijal.U subotu, 9. februara u 13 sati ugostićemo na Trešnjici ekipu Lovćena, a generalnu probu odigraćemo protiv Dečića takođe na našem terenu 12. februara", raportira Dejan Roganović.

U prvom proljećnjem kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige 19. ovog mjeseca Zeta će biti gost Rudara.


Željko Šoć, RTCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније