Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

06. 02. 2019. 18:04 >> 20:24

VEČERAŠNJI EL KLASIKO

Mijatović: Posljednja šansa za Bejla

Realova legenda Predrag Mijatović u intervjuu za madridski AS najavio je prvi El klasiko u ovoj godini, koji se večeras igra na "Nou Kampu" od 21.00 u okviru polufinala Kupa kralja.

Mijatović (50) je rekao da je po njegovom mišljenju večerašnja utakmica posljednja šansa za Gareta Bejla, koji je dobar dio sezone muku mučio s povredama, a kad bi igrao bio bi jedan od lošijih.

"Suočava se s brojnim problemima. Bude li na terenu od početka, biće to njegova posljednja šansa za dokazivanje. Vinisijus se pokazao boljim. Barselona ima odličan napad. Može postići tri gola za pet minuta. Vodeći su. Ipak, igra se na dvije utakmice", rekao je bivši sportski direktor Reala i čovjek koji je Madriđanima 1998. godine u utakmici protiv Juventusa donio evropsku titulu, prenosi Klix.ba.

Mijatović je komentarisao i mogućnost da Lionel Mesi propusti El klasiko zbog povrede koju je zaradio protiv Valencije prošlog vikenda.

"Leo je čista fudbalski esencija i njemu ne treba neko govoriti može li igrati ili ne. On najbolje poznaje sebe te stanje u kojem se nalazi. Ukoliko postoji rizik da mu se povreda pogorša, s iskustvom koje ima, bio bi lud da riskira. Što se tiče Reala, Modrić, Ramos i Benzema ključni su igrači ekipe i ako oni funkcionišu kako treba, onda i Real izgleda dobro. Međutim, ne mogu sami, ostatak ekipe im se treba priključiti, a ova utakmica biće pravi test za Real", rekao je Mijatović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније