Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

08. 02. 2019. 11:46   >>  11:14

RONALDO DALEKO IZA

Mesi ubjedljivo prvi po zaradi

Najbolji fudbaler Barselone i petostruki osvajač priznanja "Zlatna lopta" Lionel Mesi na vrhu je liste najplaćenihih fudbalera koji igraju u Evropi.

Listu je objavio francuski dnevni list "Ekip", a Argentinac Lionel Mesi je ubjedljivo prvi po zaradi jer mjesečno inkasira 8.3 miliona eura, dok su daleko iza ostali njegov veliki rival, Kristijano Ronaldo kao i Francuz Antoan Grizman.

Ronaldo, koji je ljetos prešao iz Reala u redove Juventusa za 105 miliona eura, mjesečno ima platu u visini od 4.7 miliona eura, dok Grizman, član Atletika iz Madrida, dobija 3.3 miliona, piše B92.

Golgeter Pari Sen Žermena, Brazilac Nemjar, može da računa na 3.06 miliona, dok se napadač Barselone Luis Suarez nalazi na petom mjestu najplaćenijih u ligama petice sa 2.9 miliona eura.

Iza vodeće petorke slijede Garet Bejl (Real Madrid) sa 2.5, Felipe Kutinjo (Barselona) sa 2.3, Aleksis Sančes (Mančester junajted) sa 2.28, Kilijan Mbape (PSŽ) sa 1.73 i Mesut Ozil (Arsenal) sa 1.6 miliona eura.

Zanimljivo je da u top 10 nema nijednog igrača iz Bundeslige. Najplaćeniji fudbaler u Njemačkoj je golgeter Bajerna Robert Levandovski sa mjesečnom platom od 1.33 miliona eura.

Sva navedena primanja su prije odbijanja poreza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније