Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 02. 2019. 19:35   >>  19:03

PRODUŽIO UGOVOR

Fil Džons u na "Old Trafordu" do 2023.

Fudbaler Mančester junajteda Fil Džons produžio je danas ugovor sa tim klubom do 2023.

Džons je 2011. iz Blekburna došao na Old Traford i do sada je odigrao 208 utakmica za Junajted, uključujući i 16 ove sezone.

Trener Junajteda Ole Gunar Solskjer je rekao da je ugovor 26-godišnjem defanzivcu znak da klub unaprijed planira. Džonsov stari ugovor istekao bi na kraju sezone. On je potpisao ugovor do 2023. godine uz opciju produženja saradnje na još godinu dana.

"Imam viziju kako će ovaj klub izgledati za dvije godine", naveo je Solskjer, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Junajted je pobijedio u devet od 10 utakmica otkako je Solskjer 19. decembra preuzeo ekipu od otpuštenog Žozea Murinja. Norvežanin će do kraja sezone predvoditi ekipu, a još nije donijeta odluka da li će i poslije toga ostati u klubu.

Mančester junajted za vikend igra protiv Fulama u Premijer ligi, zatim ga čeka prva utakmica osmine finala protiv Pari Sen Žermena, kao i duel sa Čelsijem u FA kupu.

"Uzbuđen sam zbog izazova koji su pred nama, pripremamo se za gust raspored u sezoni. Zahvalan sam Oleu i trenerima na stalnoj podršci", rekao je Džons.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније