Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 02. 2019. 18:05   >>  17:33

NOVI UDARAC ZA PSŽ

Tuhel: Male šanse da će Kavani igrati u Mančesteru

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je danas da su male šanse da će Edinson Kavani biti spreman za meč protiv Mančester junajteda u osmini finala Lige šampiona.

"Nema dobrih vijesti od jutros... Prošao je preglede, imaće ih još... Ali, teško da će za dva dana igrati u Mančesteru", rekao je Tuhel za francuske medije.

Kavani se povrijedio na jučerašnjem meču protiv Bordoa. On je u 42. minutu realizovao penal i tako donio pobjedu svom timu, ali je na poluvremenu ostao u svlačionici zbog povrede butnog mišića.

Francuski mediji danas pišu da će urugvajski napadač van terena biti i mjesec dana.

Povreda Kavanija novi je udarac za PSŽ, pošto je taj klub već oslabljen neigranjem Nejmara.

"Bez Nejmara, možda bez Veratija, možda bez Kavanija... Potreban nam je plan D. Ne mogu ni da razmišljam o toliko različitih opcija. Moramo da analiziramo Junajted i da ostanemo mirni i sigurni u sebe", rekao je Tuhel.

"Moje mišljenje je jasno - za utakmicu protiv Junajteda, protiv Liverpula, čak i protiv Crvene zvezde, potrebni su vam ključni igrači sa samopouzdanjem, iskustvom, oni koji su navikli na takve utakmice, velike utakmice pune pritiska", rekao je Tuhel.

Prva utakmica osmine finala Lige šampiona izmedju PSŽ-a i Mančester junajteda igra se u utorak na Old Trafordu od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније