Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

13. 02. 2019. 14:04 >> 13:32

VJERUJE DA IMAJU ŠANSU

Solskjer: PSŽ je na višem nivou

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer priznao je da je Pari Sen Žermen na drugom nivou, poslije poraza u osmini finala Lige šampiona, ali vjeruje da njegova ekipa ima šansu da prođe dalje.

Junajted je sinoć na Old Trafordu lako izgubio od Pari Sen Žermena sa 0:2, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

To je prvi poraz Solskjera otkako je preuzeo Junajted prošlog decembra.

"Nijesmo bili na nivou, a to je bio niži nivo od njihovog. Imali smo dobru seriju, u dobroj situaciji smo dočekali utakmicu, u dobroj formi, ali ovo je veliki korak. Ima razloga što ih smatraju jednim od favorita za osvajanje Lige šampiona. Naš klub treba da teži takvom nivou", rekao je Solskjer britanskim medijima.

Uprkos porazu, Solskjer vjeruje da ekipa ipak ima šansu da prođe dalje.

"U teškom smo trenutku, protiv koga kod da igramo, sada imamo ligu i FA kup protiv Čelsija, ima mnogo utakmica. Kada odemo u Pariz, daćemo sve od sebe. Naravno, teška je situacija, ali nije nemoguća, pokušaćemo da odemo na poluvrijeme vođstvom od 1:0", naveo je on.

Revanš utakmica na programu je 6. marta u Parizu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније